Däckhotell – Pris & fördelar

Däckhotell har blivit mycket populärt den senaste tiden. Det är inte så konstigt, det kan vara svårt att ha utrymme hemma att förvara sina däck och dessutom kanske man inte vet hur man ska förvara dom. Det är också tungt och slitsamt att dra runt på däck titt som sätt. På ett däckhotell betalar du inte alls mycket. Priset för att förvara sina däck på däckhotell brukar ligga på, beroende på ort, runt 1000 kr.
Men det är inte enbart förvaring som ingår i ett däckhotell. De flesta däckhotell ger också däckbytet i priset. Då behöver du enbart lämna däcken där och sedan åka dit när du vill byta till dom du förvarar. Ett mycket smidigt sätt när du ska byta från vinterdäck till sommardäck eller tvärtom, och du kan lämna de andra däcken på plats direkt utan att behöva tänka på utrymme hemma.

förvaring av däck på däckhotell

Förvara dina däck hos ett proffs

Hos vissa aktörer ingår även tvättning av däcken men ibland kan det komma att kosta en extra avgift. Men det är värt att lägga lite extra på omsorgen av dina däck. Dom håller längre och det är inte billigt att behöva köpa nya däck. Därför är det bra att välja att förvara sina däck hos ett proffs.

Du kan också samtidigt som du ska åka och byta hjul hos ditt däckhotell göra en hjulinställning på en gång. Det gör att dina däck slits mindre och du får en stabilare körning. Att kunna utföra förvaringen, däckbytet och hjulinställningen är mycket bekvämt och sparar dig tid.

Det finns många olika däckhotell och verksamheten växer då det blivit en populär tjänst. Kolla upp det som passar dig bäst. Gör du en ordentlig titt kanske du hittar ett ställe där du får alla tjänster i samma pris och du kan slappna av medans du vet att det bara är att åka dit när nya däcken ska på.