Däckguiden: Vinterdäck från Point-S

Däckguiden:
Vinterdäck från Point-S

vintermiljö

Vintern närmar sig och det är viktigt att investera i bra och säkra vinterdäck, som konsument bör du investera i bra vinterdäck – Point S. Detta är ett etablerat varumärke som grundades för ett halvt sekel sedan. Vinterdäcken – Point S, fokuserar på två saker och det är säkerhet och kvalitet. Detta utan att höja priserna orimligt mycket, som konsument kan du således få riktigt bra vinterdäck som även är snälla mot plånboken. Det förmånliga priset finns på alla modeller av vinterdäck. Point S har ett brett sortiment och således har de ett däck som passar alla typer av bilar.

Alla däck från Point S tillverkas i Europa och innan de får gå till försäljning testas de på olika banor men även på vanliga vägbanor. Detta för att kunna ge sina konsumenter så bra säkerhet på vägarna som möjligt. Däcken säljs varje år till miljoner konsumenter, vilket gör att man kan lita på däcktillverkaren.

Point S, vinterdäck med fokus på säkerhet och kvalitet

Det som urskiljer Point S och deras däck från andra däcktillverkare som tillverkar vinterdäck är att de utvecklar sina däck genom att ha kunden i fokus. Point S erbjuder sina konsumenter en professionell och engagerad service genom alla led och oavsett problem som kan uppstå. Detta är även något som blivit som ett signum för företaget och dess produkter.

Point S har en strävan och ett mål att det ska vara enkelt för kunder att hitta deras vinterdäck. Med detta menas att det ska vara lätt för konsumenten att hitta en auktoriserad återförsäljare. Point S bryr sig om sina kunder och därför erbjuder de däck till både små fordon och till stora fordon, så som till traktorer.

Däckbranschen förbättrar ständigt sin teknik och ställer årligen högre krav på däcktillverkarna. Dock är detta inget problem för Point S som ständigt uppdaterar sitt däcksortiment för att hålla så hög klass som möjligt.